Brogade 9

Boligejendom beliggende mellem Ringsted Station og centrum. Der er ca. 200 m til stationen og bag ejendommen er et større areal som bl.a. anvendes til parkering for ejendommens beboere.

Der er 8 lejemål i ejendommen, heraf 5 på ca. 100m2, 2 på ca. 95m2 og 1 lejlighed på 65m2. Lejemålene er løbende istandsat, og der er altan og store vinduespartier med udsigt over Fynsgade, ligesom der forefindes fælles vaskeri i kælder.

Tinggade 9

Bolig- og erhvervsejendom beliggende i centrum af Ringsted og med godt 500 m til Ringsted Station.

Ejendommen indeholder foruden biograf og 1 butik 11 beboelseslejligheder. Heraf 4 på 86m2, 6 på mellem 56 og 63m2, og 1 lejlighed på 44m2.

Alle lejligheder er forsynet med altaner med adgang fra stuen, og enkelte lejligheder ligeledes med altaner mod gården. Der forefindes fælles vaskeri i kælderen.

Nørregade 16

Detailhandels- samt boligejendom med 8 beboelseslejligheder samt 6 erhvervslejemål. To af erhvervslejemålene ligger med facade mod Nørregade, og fire ligger i gården.
Ejendommen ligger centralt i Ringsted mellem Torvet og Ringstedet og med direkte adgang til en stor P-plads fra gården.

Nørregade 18

Central detail-, erhvervs- og boligejendom. Ejendommen ligger på et af byens hovestrøg mellem Torvet og Ringstedet. Ejendommen har et stort detaillejemål i stueplan samt mindre erhverslejemål til liberale formål på 1. sal. Der er fire boliglejemål på 1. og 2. sal. Der er gode parkeringsmuligheder med stor P-plads i gården.

Jyllandsgade 2 / Tinggade 22

"Kobberhuset" - Bolig og detailejendom med 16 lejemål. Lejlighederne er 3½ og 6 værelseslejligheder på mellem 100 og 160 kvm. Der er to butikslejemål i ejendommen.
Ejendommen er centralt placeret og beliggende på en af byens handelsgader, samt i gå-afstand til Ringsted station.

Nørregade 4 / Bøllingsvej 7

Centralt beliggende erhvervs- og boligejendom 50 meter fra Torvet i Ringsted.
Ejendommen har bar/café mod gade med en boliglejlighed på 1. sal. I gården udlejes 3 erhverslejemål til liberale erhverv - herunder selskabets eget kontor.

Sct. Hansgade 8

Detail- og boligejendom på Torvet i Ringsted.

Ejendommen har detail i stueplan, erhverv i gården samt 2 boliglejligheder på 1. og 2. sal. Lejlighederne er på hhv. 80 og 90 kvm.

Bøllingsvej 6-8

Tidligere dommerkontor i Ringsted. Ejendommen indeholder i dag 4 ny- istandsatte moderne lejligheder, alle i 2 plan på mellem 115 og 130 m2

Alle lejlighederne har selvstændig adgang til lille gårdhave, eget udhus samt en mindre have. Ejendommen er centralt beliggende i Ringsted - tæt på skoler og idrætsfaciliteter.

Søgade 19

Boligejendom centralt placeret i Ringsted tæt på cafe og biograf, og beliggende direkte overfor et af byens grønne områder - Klosterlunden. Der er 6 lejligheder på 60 - 75 kvm. I tagetagen er indrettet en 95 kvm bolig.

Sjællandsgade 5

Bolig- og erhvervsejendom godt beliggende mellem torvet og stationen.
Ejendommen indeholder 5 boliger samt et erhverslejemål i stuen, som udlejes til frisørsalon. Lejlighederne er på mellem 70 og 115 kvm.

Brogade 41 - 43

Boligejendom med 12 lejligheder. Lejlighederne er 2 og 3 værelses lejligheder på hhv. 60 eller 90 kvm. Ejendommen ligger i gå-afstand til Ringsted station.

Næstvedvej 15

Ejendommen er en udviklingsejendom med et grundareal på 13.000 m2 og med en bebyggelsesprocent på 60. Ejendommen der er benævnt "Trekantgrunden" er beliggende op til banelegemet og med 5 min. gang til Ringsted Station og i gå afstand til Centrum.

Lokalplanen giver mulighed for opførelse af såvel erhvervs som boligbyggeri og du er velkommen til at kontakte os om eventuelle projekter.

På ejendommen er der i dag 8 mindre erhvervslejemål

Jættevej 17

Erhvervs- og industriejendom på en 15.500 m2 grund, beliggende ud til den østlige omfartsvej. Ejendommen indeholder i dag godt 1500 m2 erhvervslejemål, og med mulighed for yderligere opførelse af erhvervsbygninger på 2 selvstændige matrikler.